Asiakirjojen tuhoaminen postitse

Helppo tapa tuhota tietoturvallisesti kaikki sopimuspaperit, asiakirjat, USB-tikut ja CD-levyt. Lähetämme sinetöitävän postipakkauksen kotiisi, jonka voit täyttää tuhottavalla materiaalilla. Lähetä se maksutta meille niin tietoturvapalvelumme sertifioitu prosessi tuhoaa arkaluontoiset materiaalisi luottamuksellisesti.

Alue: Koko Suomi

24.90€
Määrä
Yhteensä
24.90
(sis. ALV)
Lisää ostoskoriin

Tuhoa salassa pidettävät materiaalit helposti postitse

Miten helpoiten päästä  eroon turhista sopimuspapereista, muistitikuista, CD:istä tai muista salaisista materiaaleista? Me lähetämme sinulle postituspaketin osoitteeseesi minne vain Suomessa. Täytä se tuhottavilla materiaaleilla ja vie postiin. Voit seurata lähetyksesi etenemistä seurantakoodin avulla. Meidän sertifioitu tuhoamisprosessi ja postin toimitus hoitavat loput. Yksinkertaista!

Mitä voit tuhota? Kaikki 35 x 40 x 15cm pakettiin mahtuvat henkilökohtaiset dokumentit, sopimuspaperit, röntgenkuvat, sekä tiedostot USB-tikuilla tai CD:illä. Emme ota vastaan kovalevyjä.

Sertifioitu tuhoamisprosessimme varmistaa, etteivät tietosi päädy vääriin käsiin vaan murskaamisen ja silppuamisen jälkeen esimerkiksi teollisuuteen pehmopaperin raaka-aineeksi. Materiaalien postitus tapahtuu sinetöitävällä ja uudelleenkäytettävillä RePack-pakkauksilla, joista ei synny ylimääräistä jätettä.

Tietoturvapalvelumme hinta kattaa tietoturvapakkauksen toimituksineen, postimaksut ja hävityksen, työsi suorittamisesta lähetettävät sähköpostikuittaukset sekä verot ja jätteiden käsittelyn.

Maksutavat: Verkkopankki, luottokortti, yrityslasku sekä lasku tai osamaksu yksityishenkilöille .

1.

Tilaa paketti tietoturvajätteillesi verkkokaupastamme, me lähetämme sen osoitteeseesi postitse heti seuraavana arkipäivänä.

2.

Täytä pakkauksesi tuhottavilla materiaaleillasi ja postita ne maksutta meille tuhottaviksi. Lähetämme materiaalisi vastaanotettuamme sinulle ilmoituksen sähköpostitse.

3.

Materiaaliesi saavuttua tuhoamme ne turvallisesti sertifioidulla tuhoamisprosessillamme ja kuittaamme tämänkin suoritetuksi sähköpostitse.

Toimitus

Tilaa tietoturvapalvelu verkkokaupastamme.

Pakkaukset lähetetään sinulle postitse haluamaasi osoitteeseen Suomessa heti seuraavana tilauksesi jälkeisenä arkipäivänä.

Postituspakettiisi mahtuu tavaraa yhteensä noin 3-4 kilon tai 21 litran edestä.

Materiaalien postitus

Pakettisi saavuttua postilaatikkoosi voit täyttää sen haluamillasi tuhoamista kaipaavilla materiaaleilla. Paketin täytettyäsi sinetöi se huolellisesti ja postita se meille tuhoamista varten.

Materiaalisi vastaanotettuamme lähetämme sinulle ilmoituksen sähköpostitse. Lähetyksesi saavuttua tuhoamme materiaalisi luottamuksellisesti sertifioidussa prosessissamme ja työn valmistuttua kuittaamme tämänkin sinulle sähköpostitse.

Usein kysyttyä

Mitä voin palvelun kautta tuhota?

Henkilökohtaisia dokumentteja sopimuspapereista röntgenkuviin sekä tiedostoja USB-tikuilla tai CD:illä. Emme ota vastaan kovalevyjä. Materiaalien on mahduttava 35 x 40 x 15cm pakettiin.

Minkä kokoinen tietoturvamateriaalien postituspaketti on?

Tietoturvapalvelussamme materiaalien postitukset tapahtuvat RePackin uudelleenkäytettävillä pakkauksilla, joista ei synny ylimääräistä jätettä. Postituspaketit nielevät tavaraa noin 3-4 kilon tai 21 litran edestä ja ne ovat mitoiltaan 35 x 40 x 15cm.

Mitä kaikkea palvelun hinta kattaa?

Palvelumme hinta kattaa RePack-pakkauksen toimituksineen, materiaaliesi postituksen ja tuhoamisen, työsi suorittamisesta lähetettävät sähköpostikuittaukset sekä verot ja jätteiden käsittelyn.

Miten palvelun luotettavuus voidaan taata?

Tietoturvapalvelumme toimii yritysasiakkaidemme sertifioidun tietoturvamateriaalien tuhoamispalvelun yhteydessä. Näin pystymme takaamaan sinun materiaaleillesi saman luotettavan ja turvallisen käsittelyn. Seuraamme myös lähettämiesi materiaalien toimitusta ja ilmoitamme sinulle välittömästi näiden saapumisesta sekä tuhoamisesta. Vois myös itse seurata lähetyksesi etenemistä seurantakoodin avulla. Materiaalisi ohjataan niiden saavuttua käsittelylaitokseen, jossa niistä valmistetaan murskaamisen ja silppuamisen jälkeen esimerkiksi pehmopaperin raaka-ainetta teollisuudelle.