Asiakirjojen tuhoaminen kerralla

Kerralla turvallisesti eroon kaikista tietosuojattavista tai arkaluontoista paperisista asiakirjoista.

Me toimitamme tietosuoja-astian osoitteeseesi viikoksi tai halutessasi kahdeksi ja noudamme täytenä. Tuhoamme salassa pidettävän materiaalin luotettavalla ja sertifioidulla tuhoamisprosessillamme.

Alue: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi, Hyvinkää, Järvenpää, Tuusula, Kerava, Mäntsälä, Porvoo ja Hämeenlinnan kaupungin lähiseutu.

alk.55€1 vko.
Toimitusaika *

Määrä
Yhteensä
55.00
(sis. ALV)
Lisää ostoskoriin

Kerralla turvallisesti eroon salassa pidettävistä papereista ja tiedostoista

Lojuuko toimistollasi tai kotonasi asiakirjoja, jotka sisältävät arkaluontoista, tietosuojattavaa tai muuten vain salassa pidettävää tietoa ja jotka haluaisit tuhota luotettavasti?

Meiltä voit tilata lukitun tietosuoja-astian, jonka voi täyttää tuhottavilla dokumenteilla. Voit valita astian käytettäväksi viikon tai kahden ajaksi.

Toimitamme astian kahden arkipäivän sisällä, noudamme sen täytenä ja tuhoamme luotettavalla ja sertifioidulla tuhoamisprosessillamme. Murskaamisen ja silpomisen jälkeen materiaali ei mene hukkaan, vaan se jatkohyödynnetään uutena raakamateriaalina esimerkiksi teollisuuteen pehmopaperin raaka-aineeksi.

Mitä astiaan voi laittaa?  Tietosuojattavaa tietoa sisältävät paperit, sopimuspaperit tai röntgenkuvat. Emme ota vastaan kovalevyjä.

Palvelun hinta kattaa astian toimituksen, astian noudon ja jätteiden tuhoamisen sekä arvonlisäveron.

Alue: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi, Porvoo, Hyvinkää, Järvenpää, Tuusula, Kerava, Mäntsälä ja Hämeenlinnan kaupungin lähiseutu

1.

Tilaa tuote palvelustamme. Toimitamme sen kahden arkipäivän sisällä osoitteeseesi.

2.

Täytä astia hävitettävällä materiaalilla viikon tai kahden ajan.

3.

Me noudamme astian ja hävitämme jätteet sertifioidulla luotettavalla prosessillamme.

Toimitus

Toimitamme astian haluamaasi osoitteeseen 1-2 arkipäivän sisällä.

Ilmoita lisätiedot-kentässä mihin astian voi asettaa, jos et ole paikalla toimituksen aikaan.

HUOM: Perusastian, eli 240 litraisen, voi tilata vain niihin kerroksiin, joihin pääsee suoraan kadulta tai hissillä. Hissittömiin kerroksiin voi tilata 140 litraisen astian.

Haluatko todistuksen tuhoamisesta?

Voit tilata erikseen tuhoamistodistuksen tilauksen yhteydessä. Tämä tarkoittaa sitä, että lähetämme osoitteeseesi lisävarmistukseksi paperisen todistuksen tuhoamisesti heti, kun materiaalisi on onnistuneesti tuhottu.

Usein kysyttyä

Mille alueelle palvelua voi tilata?

Tarjoamme palvelua tällä hetkellä seuraaviin paikkakuntiin: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi, Porvoo, Hyvinkää, Järvempää, Tuusula, Kerava. Mäntsälä ja Hämeenlinnan kaupungin lähiseutu.