Asiakirjojen tuhoaminen: Välityhjennys

Haluatko tilata ylimääräisen tyhjennyksen tietosuoja-astiallesi normaalin tyhjennyksen lisäksi? Tyhjennämme astiasi kahden päivän sisällä.

Palvelu on tarkoitettu asiakkaille, jotka ovat tilanneet ’Asiakirjojen tuhoaminen: jatkuva palvelu’ tai ’Asiakirjojen tuhoaminen kerralla’ -palvelun L&T:ltä.

Alue: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi, Hyvinkää, Järvenpää, Tuusula, Kerava, Mäntsälä, Porvoo ja Hämeenlinnan kaupungin lähiseutu.

45€(sis. kaiken)
Määrä
Yhteensä
45
(sis. ALV)
Lisää ostoskoriin

Tilaa ylimääräinen tyhjennys asiakirjojen tuhoamispalvelullemme

Voit tilata ylimääräisen tilauksen seuraavissa tilanteissa:

Olet tilannut meiltä asiakirjojen tuhoaminen kerralla -palvelun ja koet, että kaikki asiakirjasi eivät mahdu toimittamaamme tietosuoja-astiaan.

TAI

Olet tilannut meiltä jatkuvan asiakirjojen tuhoamispalvelun (tietosuoja-astian jota tyhjennämme aika-ajoin), mutta astiasi on täyttynyt poikkeuksellisen nopeasti.

Mitä palveluun kuuluu?

Noudamme täyden astian osoitteestasi kahden arkipäivän sisällä tilauksesta ja toimitamme uuden vastaavan astian. Tuhoamme asiakirjat luotettavalla ja sertifioidulla tuhoamisprosessillamme.

Näin helposti palvelu toimii

1.

Tilaa tyhjennys verkosta.

2.

Noudamme sekä tuhoamme asiakirjasi ja annamme uuden astian vanhan tilalle kahden arkipäivän sisällä tilauksesta.

3.

Aiemmin tilaamasi palvelu jatkuu normaalisti.

Mistä tilaan asiakirjojen tuhoamispalvelut?

Tilaa jatkuva asiakirjojen tuhoamisen täältä: Asiakirjojen tuhoaminen: Jatkuva palvelu. Toimitamme tietosuoja-astia osoitteeseesi, jonka sisällön noudamme tuhottavaksi 4 kertaa vuodessa.

Tilaa asiakirjojen kertaluontoinen tuhoaminen täältä: Asiakirjojen tuhoaminen kerralla. Toimitamme tietosuoja-astian osoitteeseesti yhdeksi tai kahdeksi viikoksi. Voit täyttää sen kaikilla tuhottavilla asiakirjojilla, jotka toimitamme sitten tuhottaviksi.

Koska toteutatte tilaamani palvelun?

Tulemme tyhjentämään tietosuoja-astiasi kahden arkipäivän sisällä verkkokauppatilauksestasi.