Bajamaja pitkäaikaiseen käyttöön

Tarvitsetko Bajamajan mökille tai rakennustyömaalle? Vuokraus yli kuukauden ajaksi onnistuu tästä.
Vuokraan sisältyy toimitus ja nouto haluaminasi ajankohtina.

Alue: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Porvoo, Tuusula, Vantaa ja Hämeenlinnan kaupungin lähiseutu.

alk.99€hinta / kk
Määrä
Toimitus
+100
Yhteensä
99.00
(sis. ALV)
Lisää ostoskoriin

Bajamaja pitkäaikaiseen käyttöön

Tarvitsetko Bajamajan mökille tai rakennustyömaalle? Vuokraa Bajamaja tarpeeseen.

Bajamaja Original on siisti ja hajuton WC-yksikkö, johon ei kuulu lisävarusteita. Originalissa on mahdollisuus käsienpesuun antiseptisellä vaahdolla.

265 litran säiliö vetää noin 550 käyttökertaa eli kuusi kertaa päivässä kolmen kuukauden ajan.

Toimitamme bajamajan noin kahdessa arkipäivässä (eli esimerkiksi perjantaina tehty tilaus saapuu maanantain tai tiistain aikana).

Maksutavat: Verkkopankki, luottokortti, yrityslasku, lasku yksityishenkilöille tai osamaksu (yksityisasiakkaille).

 

Näin hankit Bajamajan yli kuukauden ajaksi

1.

Tilaa Bajamaja verkkokaupastamme, me toimitamme sen sinulle noin kahdessa arkipäivässä. Autamme paikan valinnan kanssa.

2.

Käytä Bajamajaa huolettomasti. Kuukauden välein otamme yhteyttä tyhjennyksen ja kemikaalien vaihdon merkeissä.

3.

Noudamme Bajamaja 1-4:n päivän kuluttua tilaamasi käyttöajan loputtua. Nouto kuuluu kuukausihintaan. Usein kysyttyä -kohdasta löydät tarkemman esimerkin käyttöajasta.

Toimitus

Bajamaja-palveluumme kuuluu WC-yksiköiden kunnossapito. Se sisältää sijainnin suunnittelun, huollot ja kuljetukset. WC-yksiköt tuodaan paikalle ja noudetaan pois sopimuksen mukaan. Ensimmäinen mahdollinen toimituspäivä on noin kaksi arkipäivää tilauksesta.

Suosittelemme läsnäoloasi WC-yksikön toimitusaikana, mutta tämä ei ole täysin välttämätöntä. Sijoituspaikan tulisi tällöin kuitenkin olla selkeästi merkittynä ja toivoisimme lisätietoja mahdollisista liikkumisesteistä ennen Bajamajan toimitusta.

Toimitamme Espooseen, Helsinkiin, Hyvinkäälle, Järvenpäähän, Kauniaisiin, Keravalle, Mäntsälään, Porvooseen, Tuusulaan Vantaalle ja Hämeenlinnan kaupungin lähiseudulle.

Huolto

Bajamajan kemikaalit on vaihdettava 2-4 viikon välein. Huollon voi ostaa L&T Marketista tai puhelimitse, puhelinnumero löytyy kopin sisältä. Huoltoon kuuluu myös yksikön tyhjennys. Palvelu maksaa 79,00 € + alv / kerta. Muistutamme kuukauden kuluttua, jos et ole itse ollut L&T:hen aiemmin yhteydessä. Huollosta ei toisin sanoen tarvitse murehtia itse.

Bajamajan vuokra-ajan loputtua on aika sopia noudosta. Se onnistuu yhdellä puhelinsoitolla 010 636 5000, ma-pe 7-17.

Usein kysyttyä

Kuinka kauan Bajamajaa voi käyttää?

Bajamaja toimii hienosti kuukauden kerrallaan, mutta suositeltu huoltoväli on kuitenkin joka toinen viikko. Huolto tarkoittaa tyhjentämistä ja kemikaalien vaihtoa. Jos Bajamajaa käytetään 6 kertaa päivässä, se täyttyy noin 90 päivän aikana.

Säännöllisesti huollettu Bajamaja voi palvella sinua jopa vuosikausia.

Esimerkki käyttöajasta

Jos tilaat Bajamajan neljäksi kuukaudeksi lauantaina 3.6., toimitamme bajamajan pihallesi todennäköisesti maanantaina 5.6. tai tiistaina 6.6. Sen jälkeen voit käyttää sitä rauhassa neljän kuukauden ajan. Kuitenkin kuukauden jälkeen sinun tulisi tilata huoltokäynti (79 € verkkokaupasta).
Neljän kuukauden esimerkkitilauksessa viimeinen sopimuksen mukainen käyttöaika on neljä kuukautta toimituspäivämäärän jälkeen. Eli tässä esimerkissä viimeinen käyttöpäivä on 4. tai 5.10. Me noudamme Bajamajan 1-4 päivän kuluttua viimeisestä käyttöpäivästä, eli 5-10.10.

Koska bajamaja toimitetaan?

Bajamaja toimitetaan tilausta seuraavan kahden arkipäivän aikana. Eli esimerkiksi torstaina tehty tilaus toimitetaan joko perjantaina tai maanantaina.

Saatat myös pitää…

Bajamajan huolto

Bajamaja pitää huoltaa vähintään kolmen kuukauden välein. Tyhjennämme yksikön ja vaihdamme uudet kemikaalit.

Content image
79€huoltokerta