Bajamaja viikonlopuksi

Tarvitsetko Bajamajan juhliin? Vuokraa sellainen nyt kätevästi verkkokaupasta!
Viikonloppuvuokraan sisältyy toimitus ja nouto haluaminasi arkipäivinä.

Alue: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Porvoo, Tuusula, Vantaa ja Hämeenlinnan kaupungin lähiseutu.

149€sisältää kaiken
Toimitusaika *

Määrä
Yhteensä
149
(sis. ALV)
Lisää ostoskoriin

Bajamaja viikonlopuksi – toimitus torstaina tai perjantaina

Onko tiedossa häät, kesäjuhlat, ristiäiset, synttärit? Vessakapasiteettia on rajallisesti?

Bajamaja Original on siisti ja hajuton WC-yksikkö, johon ei kuulu lisävarusteita. Originalissa on mahdollisuus käsienpesuun antiseptisellä vaahdolla.

Mitat: 113 x 122 x 233 cm (lev. / syv. / kork.)

Säiliön tilavuus: 265 litraa / n. 550 käyttökertaa

Bajamaja-palveluumme kuuluu kaikki sijainnin suunnittelusta huoltoihin ja kuljetuksiin.

WC-yksiköt tuodaan paikalle ja noudetaan pois sopimuksen mukaan. Oletuksena toimitamme bajamajan torstaina tai perjantaina työpäivän aikana ja noudamme sen maanantaina tai tiistaina.

Maksutavat: Verkkopankki, luottokortti, yrityslasku, lasku yksityishenkilöille tai osamaksu (yksityisasiakkaille).

 

Näin hankit Bajamajan viikonlopuksi

1.

Tilaa Bajamaja verkkokaupastamme ennen keskiviikkoiltaa, me toimitamme sen sinulle torstaina tai perjantaina. Autamme paikan valinnan kanssa.

2.

Käytä Bajamajaa huolettomasti. Yksi Bajamaja riittää vajaata viittäkymmentä käyttäjää kohden. Jos haluat miehille ja naisille omat, tilaa kaksi.

3.

Noudamme WC-yksikön maanantaina tai tiistaina.

Toimitus

Bajamaja-palveluumme kuuluu WC-yksiköiden kunnossapito. Se sisältää sijainnin suunnittelun, huollot ja kuljetukset. WC-yksiköt tuodaan paikalle ja noudetaan pois sopimuksen mukaan arkipäivänä. Tyypillisesti toimitus tapahtuu torstaina tai perjantaina ennen juhlia.

Suosittelemme läsnäoloasi WC-yksikön toimitusaikana, mutta tämä ei ole täysin välttämätöntä. Sijoituspaikan tulisi tällöin kuitenkin olla selkeästi merkittynä ja toivoisimme lisätietoja mahdollisista liikkumisesteistä ennen Bajamajan toimitusta.

Toimitamme Espooseen, Helsinkiin, Hyvinkäälle, Järvenpäähän, Kauniaisiin, Keravalle, Mäntsälään, Porvooseen, Tuusulaan, Vantaalle ja Hämeenlinnan kaupungin lähiseudulle

Käyttö

Bajamaja on helppokäyttöinen. Oikein sijoitettuna vessa ei ole huomion keskipisteenä, mutta silti erittäin helposti kaikkien vieraiden käytettävissä.

Bajamajan käsihygienian voi hoitaa esimerkiksi antiseptisellä käsivaahdolla.

Tarvitsetko Bajamajan pidemmäksi aikaa? Täältä löydät vuokraratkaisun siihen.

Usein kysyttyä