Bajamajan huolto

Bajamaja pitää huoltaa vähintään kolmen kuukauden välein. Tyhjennämme yksikön ja vaihdamme uudet kemikaalit.

79€huoltokerta
Määrä
Yhteensä
79
(sis. ALV)
Lisää ostoskoriin

Bajamajan huolto

Bajamaja tulee huoltaa kolmen kuukauden välein. Tyhjennämme yksikön ja täytämme kemikaalit, jotta käyttö on yhä miellyttävää. Saat huollon tilattua kätevästi suoraan tästä – tai myöhemmin oikealla hetkellä L&T asiakaspalvelusta p. 010 636 5000, ma-pe 7-17.

Toimitus

Bajamaja-palveluumme kuuluu WC-yksiköiden kunnossapito. Se sisältää sijainnin suunnittelun, huollot ja kuljetukset. WC-yksiköt tuodaan paikalle ja noudetaan pois sopimuksen mukaan.

Tilaa uusi Bajamaja tästä viikonlopuksi tai tästä yli kuukaudeksi.

Suosittelemme läsnäoloasi WC-yksikön toimitusaikana, mutta tämä ei ole täysin välttämätöntä. Sijoituspaikan tulisi tällöin kuitenkin olla selkeästi merkittynä ja toivoisimme lisätietoja mahdollisista liikkumisesteistä ennen Bajamajan toimitusta.

Toimitamme Espooseen, Helsinkiin, Hyvinkäälle, Järvenpäähän, Kauniaisiin, Keravalle, Mäntsälään, Porvooseen, Tuusulaan, Vantaalle ja Hämeenlinnan kaupungin lähiseudulle.

Huolto

Bajamajan kemikaalit on vaihdettava kolmen kuukauden välein. Huoltopalvelun voi soittaa koska tahansa, puhelinnumero löytyy kopin sisältä. Huoltoon kuuluu myös yksikön tyhjennys. Palvelu maksaa 79,00 € / kerta. Muistutamme kolmen kuukauden koittaessa, jos et ole itse ollut L&T:hen aiemmin yhteydessä. Huollosta ei toisin sanoen tarvitse murehtia itse.

Bajamajan vuokra-ajan loputtua on aika sopia noudosta. Se onnistuu yhdellä puhelinsoitolla. Nouto tapahtuu 010 636 5000.

Usein kysyttyä

Kuinka kauan Bajamajaa voi käyttää?

Bajamaja toimii hienosti kolme kuukautta kerrallaan – se on suositeltu huoltoväli. Huolto tarkoittaa tyhjentämistä ja kemikaalien vaihtoa. Jos Bajamajaa käytetään 6 kertaa päivässä, se täyttyy noin 90 päivän aikana.

Säännöllisesti huollettu Bajamaja voi palvella sinua jopa vuosikausia.

Saatat myös pitää…

Bajamaja viikonlopuksi

Tarvitsetko Bajamajan juhliin? Vuokraa sellainen nyt kätevästi verkkokaupasta!
Viikonloppuvuokraan sisältyy toimitus ja nouto haluaminasi arkipäivinä.

Alue: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Porvoo, Tuusula, Vantaa ja Hämeenlinnan kaupungin lähiseutu.

Content image
149€sisältää kaiken