Helpponouto

Tavarat kierrätykseen parilla klikkauksella! Helpponouto vie mennessään vaikkapa huonekalut ja kodinkoneesi, yksittäin tai isommassa erässä.

Alue: Pääkaupunkiseutu, Tampere, Jyväskylä, Turku ja Oulu

alk.59€

Vaivaton noutopalvelu kotisi turhakkeille

Lassila & Tikanojan Helpponouto on markkinoiden helpoin ja kattavin noutopalvelu. Noudamme ja kierrätämme puolestasi hyötykäyttöön melkein mitä tahansa – esimerkiksi huonekaluja, kodinkoneita, kirjoja, levyjä tai elektroniikkaa. Joustava palvelumme toimii pääkaupunkiseudun, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun alueilla, nopeimmillaan jopa tilaustasi seuraavan päivän aikana.

Sinulle sopivimman noudon voit tilata kätevästi Helpponouto-palvelustamme. Maksaminen onnistuu kortilla noudon yhteydessä ja yritysasiakkaanamme halutessasi laskutuksella. Palvelumme hinta sisältää noudon ja kantajien lisäksi verot ja jätteenkäsittelymaksun.

 

Näin helposti palvelumme toimii

1.

Varaa itsellesi sopivin noutopaketti ja ajankohta Helpponouto-palvelustamme. Vahvistamme tilauksesi toimitustasi edeltävänä päivänä.

2.

Noudamme tavarasi suoraan kotoasi toivomanasi ajankohtana. Maksun voit hoitaa kätevästi kortilla noutosi yhteydessä tai yritysasiakkaanamme myös laskutuksella.

3.

Tavarasi noudettuamme kierrätämme ne vastuullisesti. Ne päätyvät hyötykäyttöön vaikkapa raaka-aineeksi tai polttoaineeksi.

Nouto

Helpponoudon voit tilata verkkokaupastamme haluamallesi arkipäivälle kello 8-18 välille. Tavarasi noudetaan kotoasi pääkaupunkiseudulta, Tampereelta, Jyväskylästä tai Oulusta – nopeimmillaan jopa heti tilaustasi seuraavan päivän aikana. Maksusi voit hoitaa kätevästi kortilla noutosi yhteydessä ja yritysasiakkaanamme voit maksaa tilauksesi myös laskutuksella.

Voit varata itsellesi sopivimman noudon yksittäisten tavaroidesi määrän mukaan, joko yhdelle tai 2-3 esineelle. Näitä isommille kuormille taas voit tilata 30 minuutin noutoajan.

"Hakupalvelun pojille extra-super-kiitokset. Erittäin asiallisia ja kohteliaita nuoria miehiä."

– Nainen, 41-50v, Uudelleenkalustus

Usein kysyttyä

Mitä kaikkea Helpponouto kierrättää?

Helpponouto kierrättää monenlaista kotisi tavaraa ja noutaa ne ympäri Suomen. Yksittäisiä esineitäsi voivat olla esimerkiksi sohvat, sängyt, patjat, televisiot, tietokoneet, jääkaapit, pesukoneet, pakastimet ja laatikollinen kirjoja tai cd-levyjä. Muutamia asioita Helpponouto ei silti vie mukanaan. Tällaisia ovat esimerkiksi maalien ja akvaarioiden kaltaiset vaaralliset jätteet ja kotitalouksien sekajätteet. Emme valitettavasti voi myöskään noutaa kylpyammeiden ja pianojen kaltaisia erikoiskantovälineitä vaativia tavaroita.

Millaisia noutopaketteja voin valita?

Voit varata itsellesi sopivimman noudon yksittäisten tavaroidesi määrän mukaan, joko yhdelle tai 2-3 esineelle. Näitä isommille kuormille taas voit tilata 30 minuutin noutoajan.

Minne ja mille aikavälille voin tilata tavaroideni noudon?

Helpponouto noutaa tavarasi pääkaupunkiseudulta, Tampereelta, Jyväskylästä tai Oulusta – nopeimmillaan jopa heti tilaustasi seuraavan päivän aikana. Noudot voit varata haluamallesi arkipäivälle klo 8-18 välille, viikonloppuisin ja iltaisin noutoja ei valitettavasti toteuteta.

Miten tilaukseni maksu tapahtuu?

Tilauksesi voit maksaa kätevästi kortilla noudon yhteydessä. Yritysasiakkaanamme voit maksaa tilauksesi myös laskutuksella. Tuemme MasterCard, Visa, American Express, Maestro, V pay ja Visa Electron -kortteja. Otathan korttisi valmiiksi esille, jotta veloitus sujuu ripeästi. Valitettavasti emme toistaiseksi pysty vastaanottamaan käteismaksuja.

Voitteko auttaa pesukoneeni irroittamisessa?

Palveluumme sisältyvät tavaroiden nouto, kantaminen ja kierrättäminen. Asennus- tai irroitustöitä emme valitettavasti tee. Tavaroidesi tuleekin siis olla valmiiksi irroitettuina noutajiemme saapuessa.