Helpposäkki

Suursäkkiin mahtuu kuution verran vaikkapa rakennus- tai puutarhajätteitä. Täytä säkki haluammallasi jätteellä ja noudamme K-Raudasta ostamasi säkin pihaltasi keskiviikkoisin Pääkaupunkiseudulta, Keski- ja Itä-Uudeltamaalta

 

alk.45€+ nouto
Noutoaika *

Määrä
Yhteensä
45.00
(sis. ALV)
Lisää ostoskoriin

Tilaa nouto Helpposäkille

Kestävään Helpposäkkiin voit kerätä kuutiometrin verran esimerkiksi rakennus- ja puutarhajätteitä (alhaalla tarkemmat tiedot), jotka noudamme pihaltasi haluamanasi keskiviikkona.

Helpposäkki on ostettavissa K-Raudasta (Espoon Keskus ja Oulunkylä) ja nouto säkille on tilattavissa Pääkaupunkiseudulla, Keski- ja Itä-Uudellamaalla.

Noudon hinta pitää sisällään kuljetuksen, sekä jätteenkäsittelymaksun, sekä verot.

Maksutavat: Verkkopankki, luottokortti, lasku yksityishenkilöille tai osamaksu (yksityisasiakkaille).

 

Näin helposti tilaaminen toimii

1.

Osta Helpposäkki Oulunkylän tai Espoon Keskuksen K-Raudasta vaikka heti tänään.

2.

Täytä säkkisi vaikkapa remontin, talkoiden tai pihahommien jätteellä.

3.

Säkin täytyttyä tilaa nouto tältä sivulta. Noudamme säkkisi valitsemasi viikon keskiviikkona Pääkaupunkiseudulta, Itä- ja Keski-Uudeltamaalta ja kierrätämme jätteesi.

Helpposäkin saatavuus

Helpposäkki on tällä hetkellä ostettavissa Oulunkylän ja Espoon Keskuksen K-Raudoista, joten voit noutaa ne kätevästi silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Täysien säkkien noutoalue on Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen), Keski-Uusimaa (Tuusula, Kerava, Järvenpää, Kirkkonummi, Nurmijärvi) ja Itä-Uusimaa (Sipoo, Porvoo, Pornainen)

Helpposäkin nouto

Voit tilata Suursäkeille noudon niiden täytyttyä tältä sivulta.

Säkki noudetaan keskiviikkoisin – valitse vain viikko. Hakuaika on useimmiten kello 6-22 välillä.

Täysien säkkien noutoalue on Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen), Keski-Uusimaa (Tuusula, Kerava, Järvenpää, Kirkkonummi, Nurmijärvi) ja Itä-Uusimaa (Sipoo, Porvoo, Pornainen)

Säkki tulee siis sijoittaa korkeintaan kahden metrin päähän ajotiestä paikkaan, jossa sitä voidaan säilyttää viikon verran ja josta se voidaan hakea helposti päivästä ja kellonajasta riippumatta. Säkin tulee noudettaessa olla täytettynä niin, että se saadaan suljettua ja nostettua kulmien kahvoista. Näin ollen sieltä ei saa törröttää esimerkiksi lautoja, oksia tai muuta tavaraa.

Usein kysyttyä

Mitä Helpposäkkiin saa laittaa?

Helpposäkkiin voit laittaa rauhassa muun muassa puuta, sekä lehtien ja risujen kaltaista puutarhajätettä. Mukaan sopivat myös esimerkiksi vaneri, lastu- ja kipsilevyt, muovi, pahvi, styroksi, tiilet, kaakelit, posliini, sekä ovet, kaapit ja kalusteet. Säkistä tulee kuitenkin jättää pois vaaralliset jätteet, kuten maalit, liuottimet ja asbesti. Mukaan ei tulisi laittaa myöskään kotitalouden biojätteitä, hiekoitushiekkaa, tekstiilejä tai kodinkoneita ja muuta sähkö- ja elektroniikkajätettä. Säkin tulee olla täytettynä niin, että se saadaan suljettua ja nostettua kulmien kahvoista ja sieltä ei törrötä esimerkiksi lautoja tai muuta tavaraa.

Minkä kokoinen Helpposäkki on?

Helpposäkki on tilavuudeltaan 1000 litran kokoinen ja sen pohja on kooltaan 90 x 90 senttimetriä. Tämä tasakudoksinen säkki nielee jopa 1000 kilogramman edestä tavaraa.

Minne Helpposäkkini tulisi sijoittaa?

Helpposäkki tulisi sijoittaa korkeintaan kahden metrin päähän ajotiestä paikkaan, jossa sitä voidaan säilyttää viikon verran ja josta se voidaan hakea helposti päivämäärästä ja kellonajasta riippumatta.

Mistä Helpposäkin saa ja miten se noudetaan?

Helpposäkki on ostettavissa Oulunkylän ja Espoon Keskuksen K-Raudoista. Voit tilata ostamillesi säkäeille noudon niiden täytyttyä tältä sivulta. Säkki noudetaan valitsemanasi keskiviikkona. Hakuaika on useimmiten kello 6-22 välillä. Lisätietoja löydät yltä kohdista Toimitus ja Nouto.