Kuormalava kotiin toimitettuna

Tilaa 5, 10 tai 30 kappaletta sisustukseen ja säilytykseen soveltuvaa kuormalavaa toimitettuna haluamaasi osoitteeseen pääkaupunkiseudulla – yksi hinta sisältää tuotteet ja toimituksen!

Kuormalavojen mitat ovat (millimetreissä):

pikkulava 600×800, eurolava 800×1200 ja FIN-lava 1000×1200.

Alue: Pääkaupunkiseutu

alk.70€5 kpl
Yhteensä
70.00
(sis. ALV)
Lisää ostoskoriin
Saatavilla vain pääkaupunkiseudulle.

Kuormalavat sisustukseen ja säilytykseen, kolme eri kokoa

Tilaa kuormalava-paketti toimitettuna pääkaupunkiseudulle (Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Tuusula ja Vantaa) yhdellä hinnalla. 

Kuormalavamme ovat ekologinen, halpa ja kätevä väline kodin ja puutarhan sisustamiseen – toki unohtamatta niiden käyttämistä kuljettamiseen ja säilömiseen. Meiltä löydät uusia ja käytettyjä kuormalavoja kolmella eri mitalla : FIN-lavoina, eurolavoina ja pikkulavoina.

Kuormalavat on käsitelty sisustukseen ja puutarhaan soveltuvasti, eli ne eivät sisällä vaarallisia aineita.

Maksutavat: Verkkopankki, luottokortti, yrityslasku, lasku yksityishenkilöille tai osamaksu (yksityisasiakkaille).

 

Näin helposti tilaaminen toimii

1.

Tilaa meiltä 5 kpl tai enemmän haluamasi kokoista kuormalavaa joko uusina tai käytettyinä.

2.

Lavat toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa haluamaasi osoitteeseen osoitteeseen pääkaupunkiseudulla.

3.

Kuormalavat ovat nyt sinun, voit käyttää niitä vapaasti haluamaasi tarkoitukseen.

Lavojen toimitus

Tuotteet toimitetaan 1-3 arkipäivänä tilauksesta antamaasi osoitteeseen. Toimitusalueeseen kuuluu: Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Tuusula ja Vantaa.

eSend-kuljetus

Toimituksen järjestää yhteistyökumppanimme eSend, joka välittää teille tilauksen jälkeen tarkemman toimitusajankohdan. Muuttaaksenne toimitusaikaa voitte olla suoraan yhteydessä eSendin puhelinpalveluun: +358 20 7120 200

Usein kysyttyä

Millaisia kuormalavoja Kaupasta on saatavilla?

Kuormalavoja on saatavilla kolmessa eri koossa. FIN-lava on mitoiltaan 100 x 120 senttimetriä, eurolava 80 x 120 senttimetriä ja pikkulava 60 x 80 senttimetriä. FIN-lavan paino on 25 kg, eurolavan 20 kg ja pikkulavan noin 10 kg. Lavoja löytyy sekä uusina että käytettyinä.

Millaisiin tarkoituksiin lavat sopivat?

Kuljetus- ja säilytystarkoituksiin suunnitellut kuormalavat ovat kestävä ratkaisu käyttöön kuin käyttöön. Ne ovat suosittuja ratkaisuja esimerkiksi erilaisiin sisustusprojekteihin, kuten sängynrunkoihin, sohvapöytiin tai muihin sisustuselementteihin. Kuormalavamme materiaali soveltuu ongelmitta sisustuskäyttöön. Lavan ostettuasi se on sinun ja voit käyttää sitä vapaasti haluamallasi tavalla!

Miten lavoja voi käyttää sisustukseen?

Kuormalavat ovat suosittuja ratkaisuja eri sisustusprojekteihin, kuten sängynrunkoihin, sohvapöytiin tai pöydäksi. Niitä saa kolmessa eri koossa, joka mahdollistaa todella monta eri käyttötapaa. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Saatat myös pitää…

Lavakaulus kotiin kuljetettuna

Tilaa 5, 10 tai 20 lavakaulusta puutarhan ja parvekkeen istutuksiin. Lavakaulukset toimitetaan haluamaasi osoitteeseen pääkaupunkiseudulla – yksi hinta sisältää tuotteet ja toimituksen!

Lavakaulusten mitat ovat (millimetreissä):

250×800, 600×800, 800×1200 ja 1000×1200.

Alue: Pääkaupunkiseutu

Content image
alk.59€5 kpl

Kuormalava noudettuna

Sisustusprojekti alkamassa, kuormalava hukassa? Meiltä löydät niin FIN-lavat, eurolavat kuin pikkulavatkin – uusina tai käytettyinä.

Kuormalavojen mitat ovat (millimetreissä): pikkulava 600×800, eurolava 800×1200 ja FIN-lava 1000×1200.

Alue: Nouto varastoltamme Järvenpäässä

Content image
alk.5€