Kuormalava noudettuna

Sisustusprojekti alkamassa, kuormalava hukassa? Meiltä löydät niin FIN-lavat, eurolavat kuin pikkulavatkin – uusina tai käytettyinä.

Kuormalavojen mitat ovat (millimetreissä): teholava 600×800, eurolava 800×1200 ja FIN-lava 1000×1200.

Alue: Nouto varastoltamme Järvenpäässä

alk.5€
Määrä
Yhteensä
5.00
(sis. ALV)
Lisää ostoskoriin

Kuormalavat sisustukseen ja säilytykseen

Kuormalava on ekologinen, halpa ja kätevä väline kodin ja puutarhan sisustamiseen – toki unohtamatta niiden käyttämistä kuljettamiseen ja säilömiseen. Meiltä löydät uusia ja käytettyjä kuormalavoja kolmessa eri koossa: FIN-lavoina, EUR-lavoina ja pikkulavoina.

Tuotteiden ovat noudettavissa varastoltamme Järvenpäästä.

Kuormalavat on käsitelty sisustukseen ja puutarhaan soveltuvasti, eli ne eivät sisällä vaarallisia aineita.

Maksutavat: Verkkopankki, luottokortti, yrityslasku, lasku yksityishenkilöille tai osamaksu (yksityisasiakkaille).

 

Näin helposti tilaaminen toimii

1.

Tilaa meiltä haluamasi kokoiset kuormalavat joko uusina tai käytettyinä.

2.

Nouda kuormalavasi Järvenpään pisteeltämme.

3.

Kuormalavat ovat nyt sinun, voit käyttää niitä vapaasti haluamaasi tarkoitukseen.

Lavojen nouto

Kuormalavat ovat noudettavissa omatoimisesti suoraan Järvenpään toimipisteeltämme, osoitteesta Minkkikatu 9. Pisteemme on auki arkisin kello 8-16. Luovutamme lavasi tilausvahvistusta vastaan, joten muistathan ottaa lavaa noutaessasi tilausvahvistuksesi mukaan.

Asiointiin kannattaa varata n. 10-20 minuuttia, sillä toimipisteellä voi olla ruuhkaa.

Tilaa PK-seudulle kotiin kuljetettuna!

Toimitamme myös kuormalavoja pääkaupunkiseudulle kotiin toimitettuna  5, 10 tai 30 kappaleen toimituksissa (Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Tuusula ja Vantaa).

Osta kuljetuksella

Usein kysyttyä

Minkä kokoisia kaupan kuormalavat ovat?

Kuormalavoja on saatavilla kolmessa eri koossa. FIN-lava on mitoiltaan 100 x 120 x 15 senttimetriä, eurolava 80 x 120 x 15 senttimetriä ja pikkulava (teholava) 60 x 80 x 12 senttimetriä (käytettyjen pikkulavojen korkeus voi vaihdella 8-12 cm välillä). FIN-lavan paino on 25 kg, eurolavan 20 kg ja pikkulavan noin 10 kg. Lavoja löytyy sekä uusina että käytettyinä.

Millaisiin tarkoituksiin lavat sopivat?

Kuljetus- ja säilytystarkoituksiin suunnitellut kuormalavat ovat kestävä ratkaisu käyttöön kuin käyttöön. Ne ovat suosittuja ratkaisuja esimerkiksi erilaisiin sisustusprojekteihin, kuten sängynrunkoihin, sohvapöytiin tai muihin sisustuselementteihin. Lavan ostettuasi se on sinun ja voit käyttää sitä vapaasti haluamallasi tavalla!

Millä aineilla kuormalavat on käsitelty?

Mitään kuormalavoja ei ole käsitelty kemikaalein. Ei uusia, eikä kierrätettyjä.
Lämpökäsittely tarkoittaa sitä, että kuormalava on käytetty uunissa standardin vaatiman ajan jotta kaikki mahdolliset puun sisäiset pieneliöt ovat kuolleet. Lämpökäsittely ei siis tarkoita samaa kuin esim terassilaudoissa käytetty termi lämpökäsittely.

Miten lavoja voi käyttää sisustukseen?

Kuormalavat ovat suosittuja ratkaisuja eri sisustusprojekteihin, kuten sängynrunkoihin, sohvapöytiin tai pöydäksi. Niitä saa kolmessa eri koossa, joka mahdollistaa todella monta eri käyttötapaa. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Saatat myös pitää…

Kuormalava kotiin toimitettuna

Tilaa 5, 10 tai 30 kappaletta sisustukseen ja säilytykseen soveltuvaa kuormalavaa toimitettuna haluamaasi osoitteeseen pääkaupunkiseudulla – yksi hinta sisältää tuotteet ja toimituksen!

Kuormalavojen mitat ovat (millimetreissä):

teholava 600×800, eurolava 800×1200 ja FIN-lava 1000×1200.

Alue: Pääkaupunkiseutu

Content image
alk.70€5 kpl