Lavakaulus kotiin kuljetettuna

Tilaa 5, 10 tai 20 lavakaulusta puutarhan ja parvekkeen istutuksiin. Lavakaulukset toimitetaan haluamaasi osoitteeseen pääkaupunkiseudulla – yksi hinta sisältää tuotteet ja toimituksen!

Lavakaulusten mitat ovat (millimetreissä):

250×800, 600×800, 800×1200 ja 1000×1200.

Alue: Pääkaupunkiseutu

alk.59€5 kpl
Yhteensä
59.00
(sis. ALV)
Lisää ostoskoriin
Saatavilla vain pääkaupunkiseudulle.

Tyylikäs reunus istutuksille ja säilytykseen – kotiin kuljetettuna

Tilaa 5, 10 tai 20 lavakaulusta toimitettuna pääkaupunkiseudulle (Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Tuusula ja Vantaa) yhdellä hinnalla.

Puisella lavakauluksella rakennat tyylikkään laatikon kukille, pienille istutuksille ja palstaviljelmille – ja miksi ei myös kodin sisustukseen sekä tavaroiden säilytykseen! Pienimmästä koosta rakennat vaikka istutuslaatikon parvekkeelle. Vinkkejä käyttöön löydät lukuisista blogeista ja puutarhalehdistä.

Tuotteiden materiaali soveltuu sisustuskäyttöön ja niitä on tarjolla neljässä eri koossa, uusina ja käytettyinä, kaikki 20 cm korkuisina.

Maksutavat: Verkkopankki, luottokortti, yrityslasku, lasku yksityishenkilöille tai osamaksu (yksityisasiakkaille).

 

Näin helposti tilaaminen toimii

1.

Tilaa meiltä 5, 10 tai 20 kpl haluamasi kokoista lavakaulusta joko uusina tai käytettyinä.

2.

Lavakaulukset toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa haluamaasi osoitteeseen pääkaupunkiseudulla.

3.

Lavakauluksesi ovat nyt sinun, voit käyttää niitä vapaasti haluamaasi tarkoitukseen.

Lavakaulusten toimitus

Tuotteet toimitetaan 1-3 arkipäivänä tilauksesta antamaasi osoitteeseen ala- tai ulko-ovelle. Toimitusalueeseen kuuluvat: Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Tuusula ja Vantaa.

Jaottele lavakaulus osiin jakajalla

Jos haluat tilata kotiin kuljetuksen yhteydessä lavanjakajia (kuvassa alla) tai muun kokoisia lavakauluksia tai kuormalavoja, toimi seuraavasti: Tilaa ensin itsellesi lavakaulukset kotiin toimitettuna. Sen jälkeen tilaa lavanjakajat tai muut tuotteet noudettuna ja merkitse lisätietoa kenttään, että tuotteet toimitetaan kotiin toimituksen yhteydessä.

Usein kysyttyä

Millaisia lavakauluksia Kaupasta on saatavilla?

Lavakauluksia on saatavilla neljässä eri koossa: 100 x 120 senttimetriä, 80 x 120 senttimetriä, 60 x 80 senttimetriä ja 25 x 80 senttimetriä. Painoltaan kaulukset ovat noin 7 kg tai vähemmän ja korkeudeltaan 20 senttimetriä. Kauluksia löytyy sekä uusina että käytettyinä.

Millaisiin tarkoituksiin kaulukset sopivat?

Jämäkät puiset lavakaulukset ovat kestäviä, käteviä ja trendikkäitä järjestimiä niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Ne sopivat loistavasti esimerkiksi puutarhan istutusten, tai miksei vaikka hiekkalaatikon reunustamiseen. Materiaali on sisustuskäyttöön soveltuvaa. Toki voit käyttää niitä myös tavaroiden varastointiin. Kauluksen ostettuasi se on sinun ja voit käyttää sitä vapaasti haluamallasi tavalla!

Saatat myös pitää…

Lavakaulus noudettuna

Reunusta kukkasi, istutuksesi ja pienviljelmäsi, parvekkeella ja puutarhassa! Lavakaulus soveltuu myös muuhun sisustukseen.

Lavakaulusten mitat ovat (millimetreissä): 250×800, 600×800, 800×1200 ja 1000×1200. Reunuksen korkeus on 20 cm.

Alue: Nouto varastoltamme Järvenpäässä

Content image
alk.6€