Leluauto

Lassila & Tikanojan leluauto on kaikkien roska-autoilusta haaveilevien ykköstoive! Aidon roska-auton pienoismalli toimii kuin täysikokoinen esikuvansakin ja on nyt tilattavissa verkkokaupastamme ympäri Suomen.

Alue: Koko Suomi

29.90€
Määrä
Yhteensä
29.90
(sis. ALV)
Lisää ostoskoriin

Roska-autofanien täydellinen lahja

Leluauton kanssa raaka-aineen kerääjän hommat sujuvat kuin aidolla Lassila & Tikanojan roska-autolla. Tummansininen pienoismalli on aivan esikuvansa näköinen ja sisältää samat toiminnot kuin täysikokoinen roska-autokin.

Auton varusteluun kuuluu lisäksi yksi roska-astia sekä mekanismilla tyhjennettävä roskasäiliö astian kippaamiseen. Paketin hinta sisältää auton tarvikkeineen sekä verot ja toimituskustannukset kaikkialle Suomeen.

Maksutavat: Verkkopankki, luottokortti, yrityslasku, lasku yksityishenkilöille tai osamaksu (yksityisasiakkaille).

 

Näin helposti tilaaminen toimii

1.

Tilaa Leluauto verkkokaupastamme itsellesi tai vaikkapa lahjaksi.

2.

Toimitamme autosi pakettina joko lähimpään Postiisi tai pakettiautomaattiisi.

3.

Nouda pakettisi sen saavuttua silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Toimitus

Tilaa haluamasi määrä Leluautoja verkkokaupastamme. Autosi toimitetaan pakettina lähimpään Postiisi tai pakettiautomaattiisi, mistä voit hakea ne silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Leluautot ovat tilattavissa ympäri Suomea.

Usein kysyttyä

Mitä kaikkea Leluautoni pakettiin sisältyy?

Tummansinisen, muovista valmistetun roska-auton pienoismallin lisäksi pakettiisi kuuluu yksi roska-astia. Leluautosi sisältää myös mekanismilla tyhjennettävän roskasäiliön astian kippaamiseen. Paketin hinta sisältää auton tarvikkeineen sekä verot ja toimituskustannukset kaikkialle Suomeen.