Sadevesikaivon tyhjennys

Tilaa sadevesikaivon tyhjennys suoraan netistä! Sadevesikaivot on hyvä tyhjentää vuosittain.

Verkkokaupan toimitusalue: Uusimaa, Varsinais-Suomi, Satakunta, Häme, Pirkanmaa, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Keski-Suomi, Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, (Lappi: tarkista oma postinumerosi alta).

Kappalemäärä Hinta/kaivo
1 – 5 41€
6 – 10 40€
11 – 15 39€
16 – 20 38€
21 – 25 36€
26 -> 35€
Alk.35€+ jätteenkäsittely
Määrä
Yhteensä
35.00
(sis. ALV)
Lisää ostoskoriin

Varaa sadevesikaivon tyhjennys kätevästi netistä

Sadevesikaivo täynnä?

Mihin tarpeeseen: Sadevesikaivot on hyvä tyhjentää vuosittain hiekasta, lehdistä ja roskista, jotta kiinteistön sadevesijärjestelmä toimii kunnolla ja vältytään esimerkiksi tulvavahingoilta.

Mitä palveluun sisältyy: Tyhjennämme sadevesikaivot ammattitaidolla ja toimitamme jätteen viralliseen vastaanottopaikkaan. Tyhjennyksen yhteydessä Lassila & Tikanoja tekee jätteestä lainmukaisen siirtoasiakirjan, jolla voidaan osoittaa viranomaisille suoritettu tyhjennys ja jätteen toimitus viralliseen vastaanottopaikkaan.

Toimitusaika: Sadevesikaivon tyhjennys suoritetaan kuukauden sisällä tilauksesta. Nopeassa tyhjennystarpeessa (esim. sadevesikaivo on tukossa ja pihalla on suuri lätäkkö) soita suoraan asiakaspalveluun 010 363 5000.

Maksaminen: Lähetämme laskun palvelun toimituksen jälkeen.

Hinta: Riippuu lieteen määrästä ja paikallisesta jätteen tai lietteen vastaanottokeskuksen hinnasta – katso lisätietoja alempaa. Kaivojen tyhjentämisen työn hinnat – eli kpl-määräisesti veloitettava kustannus – ovat voimassa vain verkkokaupan kautta ostetuissa tyhjennyksissä (toimitusaika 1 kk).

Verkkokaupan toimitusalue sadevesikaivon tyhjennykselle ei kata seuraavia alueita: Pohjois-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Ahvenanmaa, (Lappi: tarkasta toimitammeko osoitteeseesi syöttämällä postinumerosi yllä olevaan kenttään).

1.

Tilaa tyhjennys verkkokaupasta.

2.

Tyhjennämme sadevesikaivon kuukauden sisällä tilauksesta.

3.

Tyhjennyksen yhteydessä teemme tyhjennyksestä siirtoasiakirjan.
Lopuksi toimitamme jätteet viralliseen vastaanottopaikkaan.

Maksaminen: Lasku jälkikäteen toteutuneesta määrästä

Sadevesikaivon tyhjennys maksetaan laskulla palvelun toimituksen jälkeen – eli sitä ei makseta suoraan verkossa.

Laskutettava summa riippuu jätemäärästä ja sadevesikaivon osoitteesta.

Kaivojen tyhjentämisen työn hinnat – eli kpl-määräisesti veloitettava kustannus – ovat voimassa vain verkkokaupan kautta ostetuissa tyhjennyksissä (toimitusaika 1 kk).

Hinta koostuu työstä ja jätemäärästä

Palvelun hinta koostuu kahdesta osasta:

  1. L&T:n tekemästä työstä. Näet hinnan työlle valitsemalla sivun yläosasta  tyhjennettävien kaivojen määrän.
  2. Tyhjennetyn lietteen määrästä ja paikallisesta jätteen tai lietteen vastaanottokeskuksen hinnastosta. Eli lopullinen hinta määrittyy tyhjennyksen jälkeen. Keskimäärin yhdestä säännöllisesti tyhjennetystä sadevesikaivosta tulee jätettä 200 kg. Sadevesikaivojätteen vastaanottohinta liikkuu 10-20 sentin kilohinnan välillä.

Lisäksi laskulla maksaminen sisältää laskutuslisän, jonka vahvistamme vielä ennen tilaamista.

Usein kysyttyä