Suursäkki ja jätteiden nouto

Suursäkkiin mahtuu kuution verran vaikkapa rakennusjätteitä tai puutarhajätteitä. Toimitamme säkin taiteltuna lähimpään postiin minne vain Suomessa ja noudamme täytenä pihalta haluamaasi aikaan.

Tilaa suursäkki nyt hintaan 30 € + jätteenkäsittely 69 € = 99 €

Alue: Koko Suomi

alk.30€+ jätteenkäsittely
Määrä
Jätteenkäsittely
+69
Yhteensä
30.00
(sis. ALV)
Lisää ostoskoriin

Suursäkin toimitus ja jätteiden nouto kaikkialla Suomessa

Kestävään suursäkkiin voit kerätä kuutiometrin verran esimerkiksi rakennus- ja puutarhajätteitä (alhaalla tarkemmat tiedot), jotka noudamme haluamaasi aikaan.

Toimitamme suursäkin pieneen tilaan taiteltuna lähimpään postiin, jonka jälkeen voit täyttää sen ja tilata meiltä puhelimitse jätteiden noudon. Toimitusalue: Koko Suomi.

Hinta sisältää säkin lisäksi sen toimituksen, noudon, jätteenkäsittelymaksun (69 €) ja verot.

Maksutavat: Verkkopankki, luottokortti, yrityslasku, lasku yksityishenkilöille tai osamaksu (yksityisasiakkaille).

 

Näin helposti tilaaminen toimii

1.

Tilaa Suursäkki verkkokaupastamme, voit noutaa sen postista noin viikon kuluessa tilauksestasi.

2.

Kokoa säkkiisi tarvitsemasi ajan vaikkapa remontin, talkoiden tai pihahommien jätettä.

3.

Säkin täytyttyä voit tilata sille noudon asiakaspalvelustamme. Noudamme säkkisi viikon sisällä tilauksestasi ja kierrätämme jätteesi.

Toimitus

Suursäkit toimitetaan sinulle tilauksestasi postitse. Säkit saapuvat lähimpään postitoimipisteeseesi viikon sisällä tilauksestasi, joten voit noutaa ne kätevästi silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Säkit ovat tilattavissa kaikkialle Suomeen.

Nouto

Voit tilata Suursäkeille noudon niiden täytyttyä asiakaspalvelunumerostamme 010 636 5000 arkisin kello 7-17 välillä.

Säkki tullaan noutamaan viikon sisällä noudon tilaamisesta, hakuaika on useimmiten arkena kello 6-22 välillä.

Säkki tulee siis sijoittaa korkeintaan kahden metrin päähän ajotiestä paikkaan, jossa sitä voidaan säilyttää viikon verran ja josta se voidaan hakea helposti päivästä ja kellonajasta riippumatta. Säkin tulee noudettaessa olla täytettynä niin, että se saadaan suljettua ja nostettua kulmien kahvoista. Näin ollen sieltä ei saa törröttää esimerkiksi lautoja, oksia tai muuta tavaraa.

Usein kysyttyä

Mitä Suursäkkiin saa laittaa?

Suursäkkiin voit laittaa rauhassa muun muassa puuta, sekä lehtien ja risujen kaltaista puutarhajätettä. Mukaan sopivat myös esimerkiksi vaneri, lastu- ja kipsilevyt, muovi, pahvi, styroksi, tiilet, kaakelit, posliini, sekä ovet, kaapit ja kalusteet. Säkistä tulee kuitenkin jättää pois vaaralliset jätteet, kuten maalit, liuottimet ja asbesti. Mukaan ei tulisi laittaa myöskään kyllästettyä puutavaraa, kotitalouden biojätteitä, hiekoitushiekkaa, betonia, betoniharkkoja, tekstiilejä tai kodinkoneita ja muuta sähkö- ja elektroniikkajätettä. Säkin tulee olla täytettynä niin, että se saadaan suljettua ja nostettua kulmien kahvoista ja sieltä ei törrötä esimerkiksi lautoja tai muuta tavaraa.

Minkä kokoinen Suursäkki on?

Suursäkki on tilavuudeltaan 1000 litran kokoinen ja sen pohja on kooltaan 90 x 90 senttimetriä. Tämä tasakudoksinen säkki nielee jopa 1000 kilogramman edestä tavaraa.

Minne Suursäkkini tulisi sijoittaa?

Suursäkki tulisi sijoittaa korkeintaan kahden metrin päähän ajotiestä paikkaan, jossa sitä voidaan säilyttää viikon verran ja josta se voidaan hakea helposti päivämäärästä ja kellonajasta riippumatta.

Miten Suursäkki toimitetaan ja noudetaan?

Suursäkit toimitetaan tilauksestasi postitse. Säkit saapuvat lähimpään postitoimipisteeseesi viikon sisällä tilauksestasi, joten voit noutaa ne kätevästi silloin kun sinulle parhaiten sopii. Voit tilata säkeille noudon niiden täytyttyä soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 010 636 5000 arkisin kello 7–17 välillä. Säkki tullaan noutamaan viikon sisällä noudon tilaamisesta, hakuaika on useimmiten arkena kello 6-22 välillä. Lisätietoja löydät yltä kohdista Toimitus ja Nouto.

Saatat myös pitää…

Vaihtolavan vuokraus

Toimitamme lavan pihalle ja noudamme täytenä

Käyttöaika tarpeesi mukaan kolmesta päivästä kahteen viikkoon.

Tämän helpompaa hinnoittelua et löydä: Vaihtolava neljäksi päiväksi nyt 95 € + jätteenkäsittely 447 € = 542 €. Lisämaksusta voit pidentää vuokra-aikaa aina kahteen viikkoon asti.

Alue: Pääkaupunkiseutu

Content image
alk.95€+ jätteenkäsittely