Asiakirjojen tuhoaminen: jatkuva palvelu

Kerää toimistosi tietosuojattava tai arkaluontoinen jäte 240- tai 140-litraiseen lukittuun astiaamme – me vaihdamme täyden tyhjään kolme kertaa vuodessa ja hoidamme asiakirjojen tuhoamisen luotettavasti.

Astiaan voit laittaa tuhottavat asiakirjat papereilla tai CD:illä ja USB-tikuilla.

Alue: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi, Hyvinkää, Järvenpää, Tuusula, Kerava, Mäntsälä, Porvoo ja Hämeenlinnan kaupungin lähiseutu.

149€per vuosi
Toimitusaika

Määrä
Yhteensä
149.00
(sis. ALV)
Lisää ostoskoriin

Jätä tietosuojattavien asiakirjojen tuhoaminen meidän huoleksi

Palvelullamme avulla pääset jatkuvasti huoletta ja luotettavasti eroon toimistosi arkaluontoista tietoa sisältävistä papereista, muistitikuista, CD-levyistä tai esim. röntgenkuvista.

Toimitamme sinulle lukitun tietoturva-astian, jonka vaihdamme tyhjään noin neljän kuukauden välein.

Tuhoamme salassa pidettävän materiaalin luotettavalla ja sertifioidulla tuhoamisprosessillamme. Murskaamisen ja silpomisen jälkeen materiaali ei mene hukkaan, vaan se jatkohyödynnetään uutena raakamateriaalina esimerkiksi teollisuuteen pehmopaperin raaka-aineeksi.

Palvelu laskutetaan kerran vuodessa ja yksi hinta sisältää kaiken: astian toimituksen, astian noudon ja jätteiden tuhoamisen – hintaan sisältyy arvonlisävero.

Alue: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi, Porvoo, Hyvinkää, Järvenpää, Tuusula, Kerava, Mäntsälä ja Hämeenlinnan kaupungin lähiseutu

1.

Tilaa meiltä haluamasi kokoinen keräysastia ja maksa ensimmäisen vuoden palvelumaksusi.

2.

Täytä astia tuhottavilla papereilla - kuten sopimuksilla, terveystietoa sisältävillä dokumenteilla, maksu- tai hintatiedot sisältävillä papereilla - tai muistitikuilla tai CD-levyillä.

3.

Vaihdamme astian tyhjään kolme kertaa vuodessa ja tuhoamme tietosuojajätteesi turvallisesti sertifioidulla prosessillamme ja kierrätämme silpun.

Jatkuva tilaus

Tilaa nyt ja maksa samalla verkkokaupastamme ensimmäinen vuosi. Jos et erikseen peru tilausta, jatkuu tilaus ensimmäisen vuoden jälkeen ja lähetämme laskun seuraavan tilausvuoden alussa.

Jos haluat perua tilauksen, hyvitämme laskusta jäljelle jääneiden kuukausien osuuden kyseisestä tilausvuodesta.

Täyttäminen ja tyhjentäminen

Astiat voidaan täytää: Paperisilla dokumenteilla tai kuvilla (esim. röntgenkuvat), USB-tikuilla ja CD:illä.

Emme ota vastaan kovalevyjä. Materiaalien on mahduttava tietosuoja-astiaan.

Tyhjennämme astian kolme kertaa vuodessa.

HUOM: Perusastian, eli 240 litraisen, voi tilata vain niihin kerroksiin, joihin pääsee suoraan kadulta tai hissillä. Hissittömiin kerroksiin voi tilata 140 litraisen astian.

Usein kysyttyä

Millä aluella palvelun voi tilata?

Tarjoamme palvelua tällä hetkellä seuraaviin paikkakuntiin: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi, Porvoo, Hyvinkää, Järvempää, Tuusula, Kerava, Mäntsälä ja Hämeenlinnan kaupungin lähiseutu.

Voinko tilata kerrostaloon?

HUOM: Perusastian, eli 240 litraisen, voi tilata vain niihin kerroksiin, joihin pääsee suoraan kadulta tai hissillä. Hissittömiin kerroksiin voi tilata 140 litraisen astian.

Mitä eri maksuvaihtoehtoja voin valita tilaukselleni?

Heti oston yhteydessä: Verkkopankki, luottokortti.
Muut maksukeinot: Yrityslasku, lasku yksityishenkilöille tai osamaksu yksityishenkilöille.
Ensimmäisen vuoden jälkeen lähetämme automaattisesti seuraavan vuoden laskun.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron.