Vaihtolavan vuokraus

Toimitamme lavan pihalle ja noudamme täytenä

Käyttöaika tarpeesi mukaan kolmesta päivästä kahteen viikkoon.

Tämän helpompaa hinnoittelua et löydä: Vaihtolava neljäksi päiväksi nyt 95 € + jätteenkäsittely 447 € = 542 €. Lisämaksusta voit pidentää vuokra-aikaa aina kahteen viikkoon asti.

Alue: Pääkaupunkiseutu

alk.95€+ jätteenkäsittely
Toimitusaika *

Noutoaika

Vuokra-ajan hinta

Määrä
Jätteenkäsittely
+447
Yhteensä
95.00
(sis. ALV)
Lisää ostoskoriin
Saatavilla vain pääkaupunkiseudulle.

Vaihtolava jätteille sekä jätteiden nouto ja kierrätys – nopeasti yhdellä hinnalla

Vaihtolavapalvelumme hoitaa jätteet kierrätykseen yhdellä hinnalla ja ilman säätöä.

Toimitamme vaihtolavan haluamaasi osoitteeseen ja noudamme sen kahden viikon sisällä. Toimitus Espooseen, Helsinkiin, Järvenpäähän, Kauniaisiin, Keravalle, Tuusulaan ja Vantaalle.

Lavamme nielevät sekajätettä eli muun muassa puutavaraa, metallia ja viherjätettä – melkein kaikkea muuta, paitsi vaarallisia jätteitä (tarkemmat ohjeet alempana).

Vaihtolavan hinta sisältää lavan vuokran lisäksi sen toimituksen, noudon, jätteenkäsittelymaksut (447 €) ja verot. Voit siis jättää lisämaksuista stressaamisen väliin, kokonaissumma sisältää kaikki palvelumme kustannukset vuokra-ajan mukaan!

Maksutavat: Verkkopankki, luottokortti, yrityslasku, lasku yksityishenkilöille tai osamaksu (yksityisasiakkaille).

 

Näin helposti palvelumme toimii

1.

Tilaa vaihtolavasi verkkokaupastamme, me toimitamme sen sinulle valintasi mukaan.

2.

Kokoa lavalle talkoiden tai vaikka puutarhahommien mittaan kerääntynyttä jätettä.

3.

Noudamme lavasi haluamanasi maanantaina tai torstaina kahden viikon sisällä toimituksesta ja kierrätämme jätteesi.

Toimitus

Vaihtolava on tilattavissa 3-4 päivän jaksoissa joko maanantaista torstaihin, tai torstaista maanantaihin.

Voit vuokrata lavan kerrallaan vähintään yhden ja maksimissaan neljän peräkkäisen jakson ajaksi, eli 3-4 päivästä kahteen viikkoon.

Tilaukset voidaan toimittaa vähintään kahdeksan päivän varoitusajalla ilmoittamaasi pääkaupunkiseudun sijaintiin, valintasi mukaan. Torstaisin toimitettavat lavat tulisi siis esimerkiksi tilata reilun viikon verran ennen toimitusta, eli edeltävänä keskiviikkona klo 12 mennessä.

Suosittelemme läsnäoloasi lavan toimitusaikana, mutta tämä ei ole täysin välttämätöntä. Lavan sijoituspaikan tulisi tällöin kuitenkin olla selkeästi merkittynä ja toivoisimme lisätietoja mahdollisista liikkumisesteistä ennen lavan toimitusta.

Toimitamme Espooseen, Helsinkiin, Järvenpäähän, Kauniaisiin, Keravalle, Tuusulaan ja Vantaalle.

Nouto

Vaihtolavan nouto tapahtuu toimituspäivästä riippuen joko maanantain tai torstain aikana.

Lava noudetaan toiveesi mukaan 1-4 peräkkäisen vuokrajakson päätyttyä, eli viimeistään kaksi viikkoa lavan toimituksesta

Lavan tulisi tällöin olla täytettynä ohjeiden mukaisesti maksimissaan lavan reunojen korkeudelle asti ja ilman vaarallista jätettä.

Lavan noudettuamme kierrätämme talkoojätteet puolestasi, noutoaikana läsnäolosi ei ole välttämätöntä.

Usein kysyttyä

Mitä Kaupan vaihtolavalle saa laittaa?

Vaihtolavalle voit laittaa rauhassa puuta, metallia ja viherjätettä, kuten oksia ja risuja. Lavalta tulee kuitenkin jättää pois: vaaralliset jätteet kuten maalit ja liuottimet ja kyllästetty puutavara, maa- ja kiviaines, tekstiilit, kodinkoneet ja muut sähkö- ja elektroniikkajätteet. Jätettä voi asetella lavalle maksimissaan sen reunojen korkeudelle asti. Lava tullaan peittämään noudon yhteydessä pressulla, joten kyydistä ei saisi siis törröttää esimerkiksi puunoksia tai muuta jätettä.

Minne vaihtolavan voi tilata?

Toimitamme vaihtolavoja toistaiseksi vain pääkaupunkiseudun alueelle, eli Espooseen, Helsinkiin, Järvenpäähän, Kauniaisiin, Keravalle, Tuusulaan ja Vantaalle.

Minne vaihtolavani tulisi sijoittaa?

Vaihtolavaa varten tulisi varata vähintään 3 x 7 metrin alue, jonne lava pystytään toimittamaan ja josta se myös haetaan kuorma-auton avulla. Mahdollisista liikkumisesteistä toivoisimme lisätietoja ennen lavan toimitusta, esimerkiksi tilauksesi yhteydessä.

Miten vaihtolava toimitetaan ja noudetaan?

Vaihtolavan voit tilata joko maanantaista torstaihin, tai torstaista maanantaihin. Lava toimitetaan kuorma-autolla haluamaasi sijaintiin pääkaupunkiseudulle ilmoittamasi päivän aikana. Nouto taas tapahtuu toimituspäivästä riippuen joko maanantain tai torstain aikana. Lisätietoja löydät yltä kohdista Toimitus ja Nouto.

Mikä on vaihtolavan tilavuus?

Vaihtolavan tilavuus on 15 kuutiometriä.
Jätettä voi asetella lavalle maksimissaan sen reunojen korkeudelle asti. Lava tullaan peittämään noudon yhteydessä pressulla, joten kyydistä ei saisi siis törröttää esimerkiksi puunoksia tai muuta jätettä.

Mitä vaihtolava maksaa?

Meiltä saat vaihtolavan yhdellä hinnalla, (542 €) joka sisältää lavan vuokran lisäksi sen toimituksen, noudon, jätteenkäsittelymaksut ja verot. Voit siis jättää lisämaksuista stressaamisen väliin, kokonaissumma sisältää kaikki palvelumme kustannukset vuokra-ajan mukaan!

Saatat myös pitää…

Suursäkki ja jätteiden nouto

Suursäkkiin mahtuu kuution verran vaikkapa rakennusjätteitä tai puutarhajätteitä. Toimitamme säkin taiteltuna lähimpään postiin minne vain Suomessa ja noudamme täytenä pihalta haluamaasi aikaan.

Tilaa suursäkki nyt hintaan 30 € + jätteenkäsittely 69 € = 99 €

Alue: Koko Suomi

Content image
alk.30€+ jätteenkäsittely